Surprise Menu

Laat u verrassen door onze keukenbrigade

Voor gerechten

  • PROVENCAALSE VISSOEP
    13.50
    rijkelijk gevulde soep met rouille en crostini’s
  • GEITENKAAS
    12.00
    salade met warme geitenkaas op toast uit de oven met honing en perencompote
  • WIJNGAARDSLAKKEN
    13.75
    Zes stuks met kruidenboter uit de oven
  • TRILOGIE VAN ZALM
    15.00
    ambachtelijk gerookte zalm, gravad lax en “worst” van zalm met tobiko kaviaar, kaantjes van aardappel en limoencrème
  • ROSBIEF VAN TONIJN
    17.00
    kort gebakken tonijn met sesam, crème van Edamame boontjes, wakamé, krokantje van wasabi en een oosterse gelei
  • CARPACCIO
    16.50
    van rund met Parmezaanse kaas, basilicummayonaise, rucola en een salsa van olijfolie en gebrande nootjes
  • STEAK TARTAAR VAN RUND
    18.00
    a la minute geprepareerd met een gepocheerd scharrelei en klassiek garnituur van kappertjes, augurk en sjalot met ‘baconnaise’

Hoofd gerechten

  • ROODBAARS
    29.50
    met romige aardappelsoep, rivierkreeftstaartjes, rode bietenkruim, bosui en truffelschuim

    ook als voorgerecht te bestellen 16.50

  • KABELJAUWFILET
    29.50
    met een topping van Soubise met gebakken mosselen en groene kruidenrisotto
  • RAGOUT
    26.00
    van geroosterde pompoen, zoete aardappel en bospaddenstoelen in een pasteibakje op rode bieten carpaccio met noten en een crème van Old Amsterdam
  • BIEFSTUK
    27.50
    van Black Angus met geroosterde krieltjes en een romige saus van bospaddenstoelen en cognac
  • LIVAR
    27.50
    procureur gemarineerd in rozemarijn, tijm en knoflook en langzaam gegaarde, krokant gebakken buikspek met polenta, crème van artisjok en dragonjus
  • LAMS RUMPSTEAK
    28.50
    sous vide gegaard met aardappelgratin, salsa verde van tuinboontjes en saus van rode port en vijgen
  • TRILOGIE VAN EEND
    34.50
    op de huid gebakken eendenborstfilet, bonbon van gekonfijte eendenbout en gebakken eendenlever met een subtiele saus van honing en tijm
  • KINDERMENU
    vraag naar de mogelijkheden

Extra te bestellen

  • Brood met smeersels
    7.00
  • Gemengde salade
    5.50
  • Frites met mayonaise
    5.50

Desserts

  • MOUSSE
    12.50
    van hazelnoot met meringue, vanille-ijs, gelei van koffie en Frangelico en een amandelkletskop
  • ESPUMA
    12.50
    schuim van crème brûlée en citrus met gegrilde, gepocheerde ananas, yoghurt ijs en een crunch van yoghurt
  • FLENSJES
    9.75
    Franse pannenkoekjes met vanille-ijs en Grand Marnier-sinaasappel saus
  • MONT BLANC:
    9.50
    drie bollen vanille ijs met advocaat en slagroom
  • KLEIN IJSJE
    5.50
    Vanille ijs met slagroom
  • KAASSELECTIE
    14.50
    Selectie van drie kazen

    * Ook lekker met een portproeverij : € 9.00

Groepenmenu

  • Bistro menu
    Drie gangen €47,50 p.p.
    vanaf 10 personen

    • Brood op tafel bij binnenkomst
    • Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p. of kaas voor het dessert €7,50 p.p.)
    • Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
  • Iets Anders luxe menu
    Drie gangen €57,50 p.p.
    vanaf 10 personen

    • Brood op tafel bij binnenkomst
    • Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p. of kaas voor het dessert €7,50 p.p.)
    • Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
  • Staande Start menu
    €57,50 p.p.
    vanaf 15 personen

    • Brood bij binnenkomst
    • Drie kleine voorgerechtjes aan de bar en statafels
    • (daarna aan tafel)
    • een Boisson Frappée (een bolletje citroenijs met cava of cava 0.0)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze (zie bistro menu)
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts

Allergenen

Ondanks onze zorgvuldige inspanningen om kruisbesmetting te voorkomen, worden al onze gerechten bereid in een gedeelde keukenomgeving en kunnen sporen van allergenen bevatten.
Laat ons altijd weten welke allergieën u heeft, zodat wij hier reking mee kunnen houden.