Surprise Menu

Laat u verrassen door onze keukenbrigade

Voor gerechten

  • PROVENCAALSE VISSOEP
    13.50
    rijkelijk gevulde soep met rouille en crostini’s
  • GEITENKAAS
    11.00
    salade met warme geitenkaas op toast uit de oven met honing en perencompote
  • WIJNGAARDSLAKKEN
    12.50
    Zes stuks met kruidenboter uit de oven
  • TRILOGIE VAN ZALM
    15.00
    ambachtelijk gerookte zalm, gravad lax en “worst” van zalm met tobiko kaviaar, kaantjes van aardappel en limoencrème
  • ROSBIEF VAN TONIJN
    17.00
    kort gebakken tonijn met sesam, crème van Edamame boontjes, wakamé, krokantje van wasabi en een oosterse gelei
  • CARPACCIO
    16.50
    van rund met Parmezaanse kaas, basilicummayonaise, rucola en een salsa van olijfolie en gebrande nootjes
  • STEAK TARTAAR VAN RUND
    18.00
    a la minute geprepareerd met een gepocheerd scharrelei en klassiek garnituur van kappertjes, augurk en sjalot met ‘baconnaise’
  • PASTEITJE
    19.50
    gevuld met romige kalfsragout met chiffonade van ijsbergsla en krokant gebakken kalfszwezerik

Hoofd gerechten

  • ROODBAARS
    29.50
    met romige aardappelsoep, rivierkreeftstaartjes, rode bietenkruim, bosui en truffelschuim

    ook als voorgerecht te bestellen 16.50

  • KABELJAUWFILET
    28.50
    met een topping van Soubise met gebakken mosselen en groene kruidenrisotto
  • EMPANADA
    25.00
    knapperig gebakken deeg gevuld met spinazie, kikkererwten en gerijpte manchego met gazpacho, groene asperges en een jus van geroosterde gele paprika en mais
  • BIEFSTUK
    26.50
    van Black Angus met groene seizoensgroente, geroosterde krieltjes en klassiek Parijse kruidenboter
  • LIVAR
    27.50
    procureur gemarineerd in rozemarijn, tijm en knoflook en langzaam gegaarde, krokant gebakken buikspek met polenta, crème van artisjok en dragonjus
  • LAMS RUMPSTEAK
    28.50
    sous vide gegaard met aardappelgratin, salsa verde van tuinboontjes en saus van rode port en vijgen
  • SALTIMBOCCA “IETS ANDERS”:
    32.50
    kalfsoester met krokant gebakken zwezerik, prosciutto crudo, fijne lintpasta en een romige saus van Marsala en salie
  • TRILOGIE VAN EEND
    34.50
    op de huid gebakken eendenborstfilet, bonbon van gekonfijte eendenbout en gebakken eendenlever met een subtiele saus van honing en tijm
  • Bistro SPIEZEN
    21.00
    KIPSATE / B&B SPIES / VISSPIES met friet en salade
  • KINDERMENU
    witvis met pasta en spinazie 16.50 / kipsaté met friet en salade 14.50 / flensjes met poedersuiker 7.50 / vers fruit salade 9.50 / vanille-ijs met slagroom 5.50

Extra te bestellen

  • Brood met smeersels
    7.00
  • Gemengde salade
    5.50
  • Frites met mayonaise
    5.50

Desserts

  • ECLAIR
    12.50
    soes gevuld met banketbakkersroom, aardbeien en romanoffsaus met aardbeiensorbetijs
  • ESPUMA
    11.50
    schuim van crème brûlée en citrus met vers fruit, amandelkletskop en vanille-ijs
  • FLENSJES
    9.75
    Franse pannenkoekjes met vanille-ijs en Grand Marnier-sinaasappel saus
  • MONT BLANC:
    9.50
    drie bollen vanille ijs met advocaat en slagroom
  • KLEIN IJSJE
    5.50
    Vanille ijs met slagroom
  • KAASSELECTIE
    14.50
    Selectie van drie kazen

    * Ook lekker met een portproeverij : € 9.00

Groepenmenu

  • Bistro menu
    Drie gangen €47,50 p.p.
    vanaf 10 personen

    • Brood op tafel bij binnenkomst
    • Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p. of kaas voor het dessert €7,50 p.p.)
    • Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
  • Iets Anders luxe menu
    Drie gangen €57,50 p.p.
    vanaf 10 personen

    • Brood op tafel bij binnenkomst
    • Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p. of kaas voor het dessert €7,50 p.p.)
    • Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
  • Staande Start menu
    €57,50 p.p.
    vanaf 15 personen

    • Brood bij binnenkomst
    • Drie kleine voorgerechtjes aan de bar en statafels
    • (daarna aan tafel)
    • een Boisson Frappée (een bolletje citroenijs met cava of cava 0.0)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze (zie bistro menu)
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts

Allergenen

Ondanks onze zorgvuldige inspanningen om kruisbesmetting te voorkomen, worden al onze gerechten bereid in een gedeelde keukenomgeving en kunnen sporen van allergenen bevatten.
Laat ons altijd weten welke allergieën u heeft, zodat wij hier reking mee kunnen houden.