Surprise Menu
Laat u verrassen door onze keukenbrigade
Voor gerechten
- PROVENCAALSE VISSOEP13.50rijkelijk gevulde soep met rouille en crostini’s
- GEITENKAAS12.00salade met warme geitenkaas op toast uit de oven met honing en perencompote
- WIJNGAARDSLAKKEN13.75Zes stuks met kruidenboter uit de oven
- TRILOGIE VAN ZALM15.00ambachtelijk gerookte zalm, gravad lax en “worst” van zalm met tobiko kaviaar, kaantjes van aardappel en limoencrème
- ROSBIEF VAN TONIJN17.00kort gebakken tonijn met sesam, crème van Edamame boontjes, wakamé, krokantje van wasabi en een oosterse gelei
- CARPACCIO16.50van rund met Parmezaanse kaas, basilicummayonaise, rucola en een salsa van olijfolie en gebrande nootjes
- STEAK TARTAAR VAN RUND18.00a la minute geprepareerd met een gepocheerd scharrelei en klassiek garnituur van kappertjes, augurk en sjalot met ‘baconnaise’
Hoofd gerechten
- ROODBAARS29.50met romige aardappelsoep, rivierkreeftstaartjes, rode bietenkruim, bosui en truffelschuim
ook als voorgerecht te bestellen 16.50
- KABELJAUWFILET29.50met een topping van Soubise met gebakken mosselen en groene kruidenrisotto
- RAGOUT26.00van geroosterde pompoen, zoete aardappel en bospaddenstoelen in een pasteibakje op rode bieten carpaccio met noten en een crème van Old Amsterdam
- BIEFSTUK27.50van Black Angus met geroosterde krieltjes en een romige saus van bospaddenstoelen en cognac
- LIVAR27.50procureur gemarineerd in rozemarijn, tijm en knoflook en langzaam gegaarde, krokant gebakken buikspek met polenta, crème van artisjok en dragonjus
- LAMS RUMPSTEAK28.50sous vide gegaard met aardappelgratin, salsa verde van tuinboontjes en saus van rode port en vijgen
- TRILOGIE VAN EEND34.50op de huid gebakken eendenborstfilet, bonbon van gekonfijte eendenbout en gebakken eendenlever met een subtiele saus van honing en tijm
- KINDERMENUvraag naar de mogelijkheden
Extra te bestellen
- Brood met smeersels7.00
- Gemengde salade5.50
- Frites met mayonaise5.50
Desserts
- MOUSSE12.50van hazelnoot met meringue, vanille-ijs, gelei van koffie en Frangelico en een amandelkletskop
- ESPUMA12.50schuim van crème brûlée en citrus met gegrilde, gepocheerde ananas, yoghurt ijs en een crunch van yoghurt
- FLENSJES9.75Franse pannenkoekjes met vanille-ijs en Grand Marnier-sinaasappel saus
- MONT BLANC:9.50drie bollen vanille ijs met advocaat en slagroom
- KLEIN IJSJE5.50Vanille ijs met slagroom
- KAASSELECTIE14.50Selectie van drie kazen
* Ook lekker met een portproeverij : € 9.00
Groepenmenu
- Bistro menuDrie gangen €47,50 p.p.
vanaf 10 personen- Brood op tafel bij binnenkomst
- Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
- eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p. of kaas voor het dessert €7,50 p.p.)
- Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
- Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
- Extra friet en salade op tafel
- Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
- Iets Anders luxe menuDrie gangen €57,50 p.p.
vanaf 10 personen- Brood op tafel bij binnenkomst
- Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
- eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p. of kaas voor het dessert €7,50 p.p.)
- Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
- Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
- Extra friet en salade op tafel
- Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
- Staande Start menu€57,50 p.p.
vanaf 15 personen
- Brood bij binnenkomst
- Drie kleine voorgerechtjes aan de bar en statafels
- (daarna aan tafel)
- een Boisson Frappée (een bolletje citroenijs met cava of cava 0.0)
- Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze (zie bistro menu)
- Extra friet en salade op tafel
- Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
Allergenen
Ondanks onze zorgvuldige inspanningen om kruisbesmetting te voorkomen, worden al onze gerechten bereid in een gedeelde keukenomgeving en kunnen sporen van allergenen bevatten.
Laat ons altijd weten welke allergieën u heeft, zodat wij hier reking mee kunnen houden.