Surprise Menu

Laat u verrassen door onze keukenbrigade

Voor gerechten

  • PROVENCAALSE VISSOEP
    14.50
    rijkelijk gevulde soep met rouille en crostini’s
  • ERWTENSOEP “IETS ANDERS”:
    14.00
    heldere runderbouillon met een crème van spliterwten, gekonfijte runder sukade, fijne wintergroenten en espuma van rookspek
  • WIJNGAARDSLAKKEN
    13.75
    Zes stuks met kruidenboter uit de oven
  • GEGRATINEERDE MOSSELEN
    12.50
    in kruidenboter gebakken mosselen gegratineerd met gruyère
  • PULLED SALMON
    15.00
    huisgerookte, geplukte zalm met rode biet, gemarineerde venkelsalade, mierikswortel en een accent van sinaasappel
  • TOMAAT TARTAAR
    13.75
    van Coeur de Boeuf tomaat met olijven, kappertjes, sjalot, vandouvan mayonaise, rijstwafel en huisgedraaid tomatenijs
  • BRÛLÉE EN BRIOCHE
    16.50
    crème brûlée van geitenkaas en een brioche broodje gevuld met milde gorgonzola crème en perencompote met Aceto Balsamico siroop en dun gesneden Prosciutto ham

    ook zonder ham te bestellen

  • STEAK TARTAAR VAN RUND
    17.50
    a la minute geprepareerd met een gepocheerd scharrelei en klassiek garnituur van kappertjes, augurk en sjalot met ‘baconnaise’
  • RUNDERCARPACCIO “ROSSINI”:
    21.50
    met Parmezaanse kaas, gebakken eendenlever, truffelmayonaise en een salsa van gebrande nootjes

    ook zonder eendenlever te bestellen      16.50

  • BOISSON FRAPPÉE
    8.00
    een verfrissend tussengerecht van cava en citroenijs

Hoofd gerechten

  • SCHELVISFILET
    28.50
    met een cannelloni van knolselderij gevuld met romige schelvisbrandade geserveerd met een krachtige Provençaalse vissaus
  • KABELJAUW THERMIDOR
    29.50
    zacht gegaard onder een romige mosterd-dragonsaus, afgewerkt met Parmezaan en cognac, frisse venkel-citroenrisotto en gremolata van groene kruiden en geroosterde amandelen
  • VEGA WELLINGTON
    26.00
    bladerdeeg gevuld met twee kleuren zoete aardappel, geitenkaas, tomaat en salie op een carpaccio van rode biet met gebakken bospaddenstoelen en een jus van geroosterde puntpaprika
  • BAVETTE EN SUKADE
    29.50
    runder flanksteak gemarineerd in tijm, rozemarijn en knoflook en zacht gegaarde, gebakken rundersukade met aardappelgratin en een rode wijn-truffelsaus
  • BIEFSTUK
    27.50
    van Black Angus met gesmoorde kool, geroosterde krieltjes, in Aceto Balsamico gekarameliseerde zilveruitjes en Bordelaise saus
  • PARELHOEN EN GAMBA
    29.50
    gebraden parelhoenfilet en een roulade van gamba met gekonfijte zuurkool, fluweelzachte pompoen crème, Cecina de Leon en een beurre blanc van gevogelte fond
  • TRILOGIE VAN EEND
    35.50
    op de huid gebakken eendenborstfilet, bonbon van gekonfijte eendenbout en gebakken eendenlever met een subtiele saus van calvados
  • WILDSTOOFPOTJE
    29.00
    rijkelijk gevuld stoofpotje met aardappelmousseline en een winters garnituur van rode kool, stoofpeer en spruitjes
  • HERTENFILET
    36.50
    sous vide gegaard met een bitterbal van wild, crunch van honing en tijm, bosbessen polenta en een rode wijn-portsaus
  • KINDERMENU
    vraag naar de mogelijkheden

Extra te bestellen

  • Brood met smeersels
    7.00
  • Gemengde salade
    5.50
  • Frites met mayonaise
    5.50

Desserts

  • MOUSSE
    12.50
    van hazelnoot met meringue, vanille-ijs, gelei van koffie en Frangelico en een amandelkletskop
  • FLENSJES
    9.75
    Franse pannenkoekjes met vanille-ijs en Grand Marnier-sinaasappel saus
  • MONT BLANC:
    9.50
    drie bollen vanille ijs met advocaat en slagroom
  • KAASSELECTIE
    14.50
    Selectie van drie kazen
  • KLEIN IJSJE
    5.50
    Vanille ijs met slagroom

Groepenmenu

  • Bistro menu
    Drie gangen €49,50 p.p.
    vanaf 10 personen

    • Brood op tafel bij binnenkomst
    • Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p. of kaas voor het dessert €7,50 p.p.)
    • Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
  • Staande Start menu
    €59,50 p.p.
    vanaf 15 personen

    • Brood bij binnenkomst
    • Drie kleine voorgerechtjes aan de bar en statafels
    • (daarna aan tafel)
    • een Boisson Frappée (een bolletje citroenijs met cava of cava 0.0)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze (zie bistro menu)
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts

Allergenen

Ondanks onze zorgvuldige inspanningen om kruisbesmetting te voorkomen, worden al onze gerechten bereid in een gedeelde keukenomgeving en kunnen sporen van allergenen bevatten.
Laat ons altijd weten welke allergieën u heeft, zodat wij hier reking mee kunnen houden.