Surprise Menu
Laat u verrassen door onze keukenbrigade
Voor gerechten
- PROVENCAALSE VISSOEP14.50rijkelijk gevulde soep met rouille en crostini’s
- ERWTENSOEP “IETS ANDERS”:14.00heldere runderbouillon met een crème van spliterwten, gekonfijte runder sukade, fijne wintergroenten en espuma van rookspek
- WIJNGAARDSLAKKEN13.75Zes stuks met kruidenboter uit de oven
- GEGRATINEERDE MOSSELEN12.50in kruidenboter gebakken mosselen gegratineerd met gruyère
- PULLED SALMON15.00huisgerookte, geplukte zalm met rode biet, gemarineerde venkelsalade, mierikswortel en een accent van sinaasappel
- TOMAAT TARTAAR13.75van Coeur de Boeuf tomaat met olijven, kappertjes, sjalot, vandouvan mayonaise, rijstwafel en huisgedraaid tomatenijs
- BRÛLÉE EN BRIOCHE16.50crème brûlée van geitenkaas en een brioche broodje gevuld met milde gorgonzola crème en perencompote met Aceto Balsamico siroop en dun gesneden Prosciutto ham
ook zonder ham te bestellen
- STEAK TARTAAR VAN RUND17.50a la minute geprepareerd met een gepocheerd scharrelei en klassiek garnituur van kappertjes, augurk en sjalot met ‘baconnaise’
- RUNDERCARPACCIO “ROSSINI”:21.50met Parmezaanse kaas, gebakken eendenlever, truffelmayonaise en een salsa van gebrande nootjes
ook zonder eendenlever te bestellen 16.50
- BOISSON FRAPPÉE8.00een verfrissend tussengerecht van cava en citroenijs
Hoofd gerechten
- SCHELVISFILET28.50met een cannelloni van knolselderij gevuld met romige schelvisbrandade geserveerd met een krachtige Provençaalse vissaus
- KABELJAUW THERMIDOR29.50zacht gegaard onder een romige mosterd-dragonsaus, afgewerkt met Parmezaan en cognac, frisse venkel-citroenrisotto en gremolata van groene kruiden en geroosterde amandelen
- VEGA WELLINGTON26.00bladerdeeg gevuld met twee kleuren zoete aardappel, geitenkaas, tomaat en salie op een carpaccio van rode biet met gebakken bospaddenstoelen en een jus van geroosterde puntpaprika
- BAVETTE EN SUKADE29.50runder flanksteak gemarineerd in tijm, rozemarijn en knoflook en zacht gegaarde, gebakken rundersukade met aardappelgratin en een rode wijn-truffelsaus
- BIEFSTUK27.50van Black Angus met gesmoorde kool, geroosterde krieltjes, in Aceto Balsamico gekarameliseerde zilveruitjes en Bordelaise saus
- PARELHOEN EN GAMBA29.50gebraden parelhoenfilet en een roulade van gamba met gekonfijte zuurkool, fluweelzachte pompoen crème, Cecina de Leon en een beurre blanc van gevogelte fond
- TRILOGIE VAN EEND35.50op de huid gebakken eendenborstfilet, bonbon van gekonfijte eendenbout en gebakken eendenlever met een subtiele saus van calvados
- WILDSTOOFPOTJE29.00rijkelijk gevuld stoofpotje met aardappelmousseline en een winters garnituur van rode kool, stoofpeer en spruitjes
- HERTENFILET36.50sous vide gegaard met een bitterbal van wild, crunch van honing en tijm, bosbessen polenta en een rode wijn-portsaus
- KINDERMENUvraag naar de mogelijkheden
Extra te bestellen
- Brood met smeersels7.00
- Gemengde salade5.50
- Frites met mayonaise5.50
Desserts
- MOUSSE12.50van hazelnoot met meringue, vanille-ijs, gelei van koffie en Frangelico en een amandelkletskop
- FLENSJES9.75Franse pannenkoekjes met vanille-ijs en Grand Marnier-sinaasappel saus
- MONT BLANC:9.50drie bollen vanille ijs met advocaat en slagroom
- KAASSELECTIE14.50Selectie van drie kazen
- KLEIN IJSJE5.50Vanille ijs met slagroom
Groepenmenu
- Bistro menuDrie gangen €49,50 p.p.
vanaf 10 personen- Brood op tafel bij binnenkomst
- Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
- eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p. of kaas voor het dessert €7,50 p.p.)
- Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
- Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
- Extra friet en salade op tafel
- Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
- Staande Start menu€59,50 p.p.
vanaf 15 personen
- Brood bij binnenkomst
- Drie kleine voorgerechtjes aan de bar en statafels
- (daarna aan tafel)
- een Boisson Frappée (een bolletje citroenijs met cava of cava 0.0)
- Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze (zie bistro menu)
- Extra friet en salade op tafel
- Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
Allergenen
Ondanks onze zorgvuldige inspanningen om kruisbesmetting te voorkomen, worden al onze gerechten bereid in een gedeelde keukenomgeving en kunnen sporen van allergenen bevatten.
Laat ons altijd weten welke allergieën u heeft, zodat wij hier reking mee kunnen houden.








