Surprise Menu
Laat u verrassen door onze keukenbrigade
Voor gerechten
- UIENSOEP9.00
Soep van sjalotten, rode wijn en Provençaalse kruiden met een kaas crouton
- MOSSELEN9.75In kruidenboter gebakken mosselen gegratineerd met gruyère
- GEITENKAAS9.75Salade met warme geitenkaas op toast uit de oven met perencompote en keuze uit honing of huisgemaakte pesto
- STEAK TARTAAR11.50Van tomaat met olijven, kappertjes, sjalot, vandouvan mayonaise, rijstwafel en huis gedraaid tomatenijs
- WIJNGAARDSLAKKEN12.00Zes stuks met kruidenboter uit de oven
- PROVENCAALSE VISSOEP12.50Rijkelijk gevulde soep met rouille en crostini’s
- TOMPOUCE13.75Crème van forel en ambachtelijk gerookte zalm in krokant gebakken bladerdeeg met wakamé en mierikswortelmayonaise
- KALF & TONIJN13.75Zacht gegaard kalfsvlees met een crème van tonijn, krokante aardappel, gepekelde sjalotten en kapperappeltjes
- CARPACCIO13.75Van rund met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en een salsa van olijfolie, gebrande nootjes en groene kruiden
- BOISSON FRAPPÉE8.00Een verfrissend tussengerecht van cava en citroenijs
Hoofd gerechten
- SCHOLFILET26.50Met een topping van gamba’s en Parmezaanse kaas, Cappellini pasta en Provençaalse vissaus
- GEBAKKEN ZEEBAARSFILET28.50Met parelcouscous, gegrilde courgette en een mediterraanse salsa van zeevruchten
- GEFRITUURDE BALLETJES (V)24.00van risotto, mozzarella en basilicum met gepofte champignons gevuld met gorgonzola, zoetzure rode bieten pickle en piccalilly mayonaise
- VARKENSHAASMEDAILLON26.50Met langzaam gegaarde buikspek, brioche gevuld met pulled pork en een romige saus van grove mosterd
- BIEFSTUK26.50Van Black Angus met gesmoorde groene groentes, geroosterde krieltjes en klassieke Parijse kruidenboter
- KALFSRIBEYE28.50Van de grill met pancetta-frieten en een antiboise van tomaat, basilicum en edamame boontjes
- LAMS RUMPSTEAK29.50Rosé gebraden met groene asperges, pommes duchesse, crème brûlée van knoflook en Provençaalse rode wijnsaus
- EENDENBORST34.50Op de huid gebakken eendenborstfilet, gekonfijte eendenbout en gebakken eendenlever met gekarameliseerde appel en een saus van Calvados
- KINDERMENU16.50Biefstukpuntjes met krieltjes en groenten of visfilet met puree en groenten of kipsaté met friet en salade en een bolletje vanille-ijs met slagroom toe
- KIPSATE20.00Met atjar tjampoer, kroepoek en satésaus
- B&B SPIES20.00Van diamanthaas, gerookte spek, champignons, ui en paprika met Stroganoffsaus
- VISSPIES20.00Van diverse vissoorten met beurre blanc
Deze spiezen worden geserveerd met Franse frietjes en salade
Extra te bestellen
- Brood met smeersels6.00
- Gemengde salade5.00
- Frites met mayonaise5.00
Desserts
- DAME BLANCHE9.50Drie bollen vanille-ijs met slagroom en warme chocolade
- FLENSJES9.75Franse pannenkoekjes met vanille-ijs en Grand Marnier-sinaasappel saus
- LEPELKOEK9.75Dessert van mascarpone, lepelkoek en limoncello met meringue en aardbei sorbetijs heerlijk met huisgemaakte citroen-crème likeur
- MANDARIJN11.00Gratin taartje van mandarijn met gemarineerde, gegrilde ananas, yoghurt crunch en yoghurtijs
- KAASSELECTIE14.50Selectie van drie kazen
* Ook lekker met een portproeverij : € 8.00
- KLEIN IJSJE5.50Vanille ijs met slagroom
- ADVOCAAT SLAGROOM5.50Een klassieker
- AFFOGATO5.50Dubbele ristretto met vanille-ijs
- COFFEE COCKTAIL10.00Espresso met wodka, kahlua en room
- “IETS ANDERS” KOFFIE9.50Koffie met daarnaast een huisgemaakte likeur en een bonbon
- SPECIAL COFFEE8.75Koffie met daarin likeur en half geslagen room
- Keuze uit: Irish whiskey, Grand Marnier, Amaretto, Tia Maria, DOM Benedictine of kaneel-likeur
- BONBONS5.004 stuks van het ‘KOPJE VAN LEIDEN’
Groepenmenu
- Bistro menuDrie gangen €42,50 p.p.
- Brood op tafel bij binnenkomst
- Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
- eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p.)
- Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
- Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
- Extra friet en salade op tafel
- Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
- Iets Anders luxe menuDrie gangen €49,50 p.p.
- Brood op tafel bij binnenkomst
- Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
- eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p.)
- Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
- Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
- Extra friet en salade op tafel
- Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
- Staande Start menu€52,50 p.p.
- Brood bij binnenkomst
- Drie kleine voorgerechtjes aan de bar en statafels
- (daarna aan tafel)
- een Boisson Frappée (een bolletje citroenijs met cava of cava 0.0)
- Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze (zie bistro menu)
- Extra friet en salade op tafel
- Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
- Bistro Drankenpakket€22,50 p.p.
- Drie drankjes p.p. (huiswijn, frisdrank of bier)
- Onbeperkt ijswater op tafel
- Een kopje koffie of thee
- Iets Anders drankenpakket€45,00 p.p.
- Huiswijn, frisdrank of bier tijdens het diner
- Onbeperkt tafelwater op tafel
- Een kopje koffie of thee
In onze keuken wordt gewerkt met o.a. noten en pinda’s,
dus kunnen er in andere producten sporen van noten en pinda’s voorkomen.