Surprise Menu

Laat u verrassen door onze keukenbrigade

Voor gerechten

  • UIENSOEP
    9.00

    Soep van sjalotten, rode wijn en Provençaalse kruiden met een kaas crouton

  • MOSSELEN
    9.75
    In kruidenboter gebakken mosselen gegratineerd met gruyère

  • GEITENKAAS
    9.75
    Salade met warme geitenkaas op toast uit de oven met perencompote en keuze uit honing of huisgemaakte pesto
  • STEAK TARTAAR
    11.50
    Van tomaat met olijven, kappertjes, sjalot, vandouvan mayonaise, rijstwafel en huis gedraaid tomatenijs
  • WIJNGAARDSLAKKEN
    12.00
    Zes stuks met kruidenboter uit de oven
  • PROVENCAALSE VISSOEP
    12.50
    Rijkelijk gevulde soep met rouille en crostini’s
  • TOMPOUCE
    13.75
    Crème van forel en ambachtelijk gerookte zalm in krokant gebakken bladerdeeg met wakamé en mierikswortelmayonaise
  • KALF & TONIJN
    13.75
    Zacht gegaard kalfsvlees met een crème van tonijn, krokante aardappel, gepekelde sjalotten en kapperappeltjes
  • CARPACCIO
    13.75
    Van rund met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en een salsa van olijfolie, gebrande nootjes en groene kruiden
  • BOISSON FRAPPÉE
    8.00
    Een verfrissend tussengerecht van cava en citroenijs

Hoofd gerechten

  • SCHOLFILET
    26.50
    Met een topping van gamba’s en Parmezaanse kaas, Cappellini pasta en Provençaalse vissaus
  • GEBAKKEN ZEEBAARSFILET
    28.50
    Met parelcouscous, gegrilde courgette en een mediterraanse salsa van zeevruchten
  • GEFRITUURDE BALLETJES (V)
    24.00
    van risotto, mozzarella en basilicum met gepofte champignons gevuld met gorgonzola, zoetzure rode bieten pickle en piccalilly mayonaise
  • VARKENSHAASMEDAILLON
    26.50
    Met langzaam gegaarde buikspek, brioche gevuld met pulled pork en een romige saus van grove mosterd
  • BIEFSTUK
    26.50
    Van Black Angus met gesmoorde groene groentes, geroosterde krieltjes en klassieke Parijse kruidenboter
  • KALFSRIBEYE
    28.50
    Van de grill met pancetta-frieten en een antiboise van tomaat, basilicum en edamame boontjes
  • LAMS RUMPSTEAK
    29.50
    Rosé gebraden met groene asperges, pommes duchesse, crème brûlée van knoflook en Provençaalse rode wijnsaus
  • EENDENBORST
    34.50
    Op de huid gebakken eendenborstfilet, gekonfijte eendenbout en gebakken eendenlever met gekarameliseerde appel en een saus van Calvados
  • KINDERMENU
    16.50
    Biefstukpuntjes met krieltjes en groenten of visfilet met puree en groenten of kipsaté met friet en salade en een bolletje vanille-ijs met slagroom toe
  • KIPSATE
    20.00
    Met atjar tjampoer, kroepoek en satésaus
  • B&B SPIES
    20.00
    Van diamanthaas, gerookte spek, champignons, ui en paprika met Stroganoffsaus
  • VISSPIES
    20.00
    Van diverse vissoorten met beurre blanc
  • Deze spiezen worden geserveerd met Franse frietjes en salade

Extra te bestellen

  • Brood met smeersels
    6.00
  • Gemengde salade
    5.00
  • Frites met mayonaise
    5.00

Desserts

  • DAME BLANCHE
    9.50
    Drie bollen vanille-ijs met slagroom en warme chocolade
  • FLENSJES
    9.75
    Franse pannenkoekjes met vanille-ijs en Grand Marnier-sinaasappel saus
  • LEPELKOEK
    9.75
    Dessert van mascarpone, lepelkoek en limoncello met meringue en aardbei sorbetijs heerlijk met huisgemaakte citroen-crème likeur
  • MANDARIJN
    11.00
    Gratin taartje van mandarijn met gemarineerde, gegrilde ananas, yoghurt crunch en yoghurtijs
  • KAASSELECTIE
    14.50
    Selectie van drie kazen
    * Ook lekker met een portproeverij : € 8.00
  • KLEIN IJSJE
    5.50
    Vanille ijs met slagroom
  • ADVOCAAT SLAGROOM
    5.50
    Een klassieker
  • AFFOGATO
    5.50
    Dubbele ristretto met vanille-ijs
  • COFFEE COCKTAIL
    10.00
    Espresso met wodka, kahlua en room
  • “IETS ANDERS” KOFFIE
    9.50
    Koffie met daarnaast een huisgemaakte likeur en een bonbon
  • SPECIAL COFFEE
    8.75
    Koffie met daarin likeur en half geslagen room

    • Keuze uit: Irish whiskey, Grand Marnier, Amaretto, Tia Maria, DOM Benedictine of kaneel-likeur
  • BONBONS
    5.00
    4 stuks van het ‘KOPJE VAN LEIDEN’

Groepenmenu

  • Bistro menu
    Drie gangen €42,50 p.p.

    • Brood op tafel bij binnenkomst
    • Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p.)
    • Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
  • Iets Anders luxe menu
    Drie gangen €49,50 p.p.

    • Brood op tafel bij binnenkomst
    • Voorgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • eventueel een vierde gang (een tussengerecht €10,00 p.p.)
    • Eventueel als extra een Boisson Frappée €6,00 p.p. (een bolletje citroenijs met cava)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
  • Staande Start menu
    €52,50 p.p.

    • Brood bij binnenkomst
    • Drie kleine voorgerechtjes aan de bar en statafels
    • (daarna aan tafel)
    • een Boisson Frappée (een bolletje citroenijs met cava of cava 0.0)
    • Hoofdgerecht met een vis, vegetarisch en vlees keuze (zie bistro menu)
    • Extra friet en salade op tafel
    • Nagerecht met een keuze tussen twee verschillende desserts
  • Bistro Drankenpakket
    €22,50 p.p.

    • Drie drankjes p.p. (huiswijn, frisdrank of bier)
    • Onbeperkt ijswater op tafel
    • Een kopje koffie of thee
  • Iets Anders drankenpakket
    €45,00 p.p.

    • Huiswijn, frisdrank of bier tijdens het diner
    • Onbeperkt tafelwater op tafel
    • Een kopje koffie of thee

In onze keuken wordt gewerkt met o.a. noten en pinda’s,
dus kunnen er in andere producten sporen van noten en pinda’s voorkomen.